Tus Noticias de La Ribera

L'Ajuntament d'Almussafes contracta set especialistes agrícoles a través del programa SEPE 2022

Un oficial de primera i sis peons estan escometent diferents tasques de manteniment en el terme municipal

Aquest 2022 els contractes s'han formalitzat per als mesos de juliol i agost

Les brigades de neteja i manteniment de l'Ajuntament d'Almussafes s'han reforçat durant tot aquest mes de juliol i el mes vinent d'agost amb les set persones participants en el programa de Foment de l'Ocupació Agrícola del SEPE. L'increment d'operaris està permetent incidir en els treballs de desbrossament en camins, ponts, el Parc Rural, aparcaments i parcel·les buides de les àrees industrials, així com de jardineria en diferents zones verdes del municipi. El cost del pla, de dos mesos de duració, que ascendeix a 24.768 euros, se sufraga pel Govern d'Espanya (20.740 euros) i l'Ajuntament (4.028,66 euros).

El passat dia 1 de juliol es va inaugurar a Almussafes la nova edició del Programa de Foment de l'Ocupació Agrícola, el pla impulsat pel Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) del Ministeri de Treball del Govern d'Espanya en col·laboració amb les administracions locals amb el qual s'ofereix una oportunitat laboral durant dos mesos a aquelles veïns i veïnes que es dediquen al sector primari i es troben en l'atur degut a la finalització de la campanya agrícola.

En aquesta ocasió, un total de set persones, 1 encarregat i 6 peons, han sigut inclosos en la nova convocatòria de la iniciativa, en la qual el SEPE ha invertit 20.740 euros i l'Ajuntament 4.028,66 euros, sumant una inversió total de 24.768 euros, i la finalització dels quals està prevista per al pròxim 31 d'agost.

"Aquestes contractacions temporals són realment importants, ja que gràcies a elles podem escometre labors essencials com el desbrossament i neteja dels marges de camins, ponts i carrils bici del terme municipal, així com el sanejament del Parc Rural, a més de moltes altres intervencions en altres espais públics", explica l'alcalde, Toni González, qui hui ha visitat al grup d'operaris en un de les zones d'estacionament de l'àrea industrial en les quals estan actuant. I afig "aquest pla d'ocupació beneficia a les persones participants i al propi ajuntament, atés que el suport que aquest grup de veïns presta a les brigades municipals de neteja i manteniment són fonamentals per a mantindre Almussafes en perfectes condicions".

Per a optar a una de les places oferides era imprescindible estar inscrit o inscrita en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora) com a persona desocupada del Sistema Especial Agrari i acreditar la condició d'integrant d'aquest col·lectiu mitjançant la presentació de la vida laboral, tres cupons i el certificat de l'empresa. Així mateix, era imprescindible haver estat d'alta en el SIGA almenys durant tres mesos l'any immediatament anterior a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) va seleccionar a les persones inscrites que disposaven del perfil professional que més s'ajustava al contingut dels llocs després de la corresponent valoració per part de la comissió d'avaluació. En l'elecció es van tindre en compte qüestions com la renda per càpita i les responsabilitats familiars.

 

Noticias #Almussafes

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA