Logo
Imprimir esta página

IX Cros de L’Alcúdia

  • Miércoles, 18 Enero 2017 18:09
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Cross de lAlcúdia FILEminimizerEl Campionat Autonòmic de Clubs de cros tindrà lloc a l'Alcúdia, a la vora del riu Magre.

El proper diumenge, 22 de gener, a les 9:30 h tindrà lloc la ja tradicional Cros de l'Alcúdia. Un any més, aquest cros ha estat promoguda i organitzada pel Club d'Atletisme l'Alcúdia conjuntament amb la Federació Valenciana d'Atletisme, els quals han pogut contar novament amb el suport de l'Ajuntament d'Alcúdia i d'altres institucions del poble.

Es realitza, per una banda, una prova oficial on sols poden participar aquells que estiguen inscrits en algun club d'atletisme. Les proves oficials que es van a disputar seran en diferents categories i la inscripció a les proves és de manera gratuïta.
Paral·lelament, tindrà lloc també una cursa popular de 4 km, en la qual podran participar totes aquelles persones que ho desitgen, podent inscriure's, de manera gratuïta, fins un minut abans de començar la cursa.

Pel que respecta al recorregut, Paco Martínez Gallego, regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Alcúdia, explica que hi ha dos nivells: un dels nivells s'efectuarà per la vora del riu Magre, i l'altre nivell tindrà lloc al Parc Municipal que hi ha dalt de la vora del riu, l'anomenat Periparc.

Finalment, se'ls farà entrega als guanyadors, tant de el cros popular com de les diferents categories oficials de clubs, de les corresponents medalles i trofeus.

 

Noticias Club d'Atletisme L´Alcudia

La Ribera

TNR