Logo
Imprimir esta página

Arranquen les Jornades sobre Emprenedoria Economia Social i Sostenible

  • Viernes, 30 Abril 2021 10:48
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

• Alzira acollirà la primera jornada, el dijous 6 de maig en la Casa de la Cultura

 

Alzira acull la primera de les jornades sobre empreniment sostenible el pròxim dijous 6 de maig a la Casa de la Cultura des de les 10 del matí fins a les 14:00 hores. Estes sessions estan organitzades per l'Aula Empresocial i la Universitat de València amb la col•laboració de la Diputació de València.

El programa donarà a conèixer les bones pràctiques i ponències a càrrec de docents especialitzats al llarg de 5 sessions en Alzira, Gandia, Vilamarxant, Sagunt i València.

L'assistència podrà ser de forma presencial seguint les recomanacions sanitàries i tambées retransmetrà per internet a través de la plataforma BlackBoardCollaborate (BBC) de la Universitat de València.

Els interessats a assistir cal que s'inscriguen ací.

L'assistència a les 5 sessions ens oferix una visió global de la matèria en format de seminari complet.

La primera de les jornades a Alzira gira sobre l'eix temàtic Planeta, i fa referencia als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 8, 12, 13, 14 i 15 i la seua relació amb l'emprenedoria.

La primera conferència estarà a càrrec de Pilar Alguacil Marí, Catedràtica de Dret Financer i Tributari, UVEG i tractarà els ODS i l'Agenda 2030.

Continuarà la programació amb la Taula de conferències Alineament de les empreses amb els ODS: cap a la transformació econòmica i social en Espanya, a càrrec d'Antonia Sajardo Moreno, professora d'Economia Aplicada, UVEG i Els ODS: un nou marc d'actuació local amb Emili Altur, gerent de Novaterra, consultor i docent. Per a finalitzar la Taula de Bones Pràctiques planteja les ponències: Bones Pràctiques en Botiga Solidaria Adec, Bones Pràctiques en Sapiensi Bones Pràctiques en Creïlles Lázaro.

 

Programa
La resta de jornades es duran a terme en Gandia, el 21 de maig sobre ODS 'Persones'; Vilamarxant el 27 de maig sobre ODS 'Prosperitat'; Sagunt el 10 de juny, sobre ODS 'Pau i aliances' i la sessió final al Campus de la Universitat de València el 23 de setembre amb les principals conclusions.

Estes 5 jornades formen part d'un cicle en el qual s'exposen dos blocs més a banda de l'empreniment sostenible amb experiències interessants sobre l'emprenedoria en cooperativa i les obligacions jurídiques de les associacions.

En el cas del'emprenedoria en cooperativa s'oferixen jornades que es duran a terme a Sagunt el 5 de maig, Mislata el 14 de maig, i Llíria el 19 de maig. I per últim, la temàtica de les obligacions legals de les associacions es tractarà a Oliva el 6 de maig i L'Eliana el 20 de maig.

 

VER PROGRAMACIÓN.

 

 

Noticias #Alzira

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA