Tus Noticias de La Ribera

Alzira agraïx la col•laboració dels voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil durantels sis mesos devacunació massiva

• Més d'un centenar de persones ha participat en tasques de suport al treball de sanitaris i forces de seguretat

• Gemma Alós: «Ens han acompanyat en este procés complicat i esperançador per a acabar amb el COVID-19»

L'Ajuntament d'Alzira va celebrar ahir l'acte de reconeixement i agraïment al treball dels voluntaris de la Creu Roja i de Protecció Civil durant els sis mesos que ha durat la campanya de vacunació massiva a causa de la pandèmia de COVID-19. Al voltant d'un centenar de voluntaris de les dues agrupacions locals han prestat ajuda i assistència des que el passat març de 2020 es va obrir el punt únic de vacunació al Casal Fester d'Alzira. La seua col•laboració ha permés organitzar l'atenció a la població, en un primer moment procedent de les diverses localitats del Departament de Salut de la Ribera. Els docents i personal dels centres educatius van encetar la campanya, que després es va anar estenent a la resta de la població per grups d'edat. Una vegada organitzats els centres d'immunització als altres municipis, el Casal Fester es va destinar únicament per als veïns i veïnes d'Alzira.

«Han sigut mesos molt durs, amb molt de treball, hem tingut setmanes amb sis dies de vacunació, amb dotzehores cada dia. Entre 2.000 i 3.000 persones han passat cada dia pel Casal Fester per a rebre la seua dosi i, evidentment, el treball dels voluntaris ha sigut fonamental, tot ajudant i donant suport al personal sanitari perquè tot eixirà el millor possible», va expressar la regidora de Salut, Gemma Alós. «En sis mesos s'ha immunitzat al 90 % de la població en edat de vacunar i això, com no, s'ha d'agrair. Ens han regalat el seu temps, el seu esforç, el seu treball, ens han acompanyat en este procés tan complicat i també tan esperançador per a acabar amb la COVID-19», va manifestar.

Segons va indicar ahir la Directora General d'Assistència Sanitària, Mª Amparo García, la població immunitzada a Alzira supera les 36.000 persones i representa més del 88 % del total del veïnat en edat de vacunar: «Diuen que molta gent xicoteta, en llocs xicotets, fent coses menudes, pot canviar el món. Gràcies voluntaris i voluntàries per ajudar en moments febles per ser part important en la superació d'esta pandèmia. Gràcies per cuidar dels alzirenys i alzirenyes», va manifestar.Per la seua banda, la Coordinació de Centres de Salut, representada per Àngels López i Mª Rosa Lozano, va voler sumar-se al reconeixement i va lliurar un diploma a cada grup de voluntaris, això com a l'Ajuntament d'Alzira, pel seu compromís en la lluita contra la COVID-19.

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, també es va mostrar agraït amb els voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja d'Alzira per la seua col•laboració en tasques diverses durant el mesos de la campanya de vacunació massiva, complementada ambel repartiment i distribució de material sanitari i l'acompanyament a la població, especialment la més vulnerable, per facilitar-los l'assistència als punts de vacunació. A l'acte van participar també el Director Mèdic d'Atenció Primària de l'Hospital de la Ribera, José Manuel Soler,la regidora de Seguretat, Sara Garés, i els regidors de la corporació municipal Enrique Montalvà, Marisa Escrivà, Miguel Vidal i Ricardo Belda.

 

Noticias #Alzira

La Ribera

TNR

CONTACTA

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

 

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA