Logo
Imprimir esta página

Miquel Puig presenta a L’Alcúdia “Llampuga, llampega!”

  • Lunes, 27 Febrero 2017 11:12
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Miguel Puig FILEminimizerLa Casa de la Cultura serà l'escenari escollit pel mestre i escriptor per presentar el seu segon llibre.

El proper dimecres 1 de març, a les 19.00 de la vesprada en la Casa de la Cultura de l'Alcúdia, Miquel Puig, escriptor, mestre i actualment director de l'escola Les Comes presenta Llampuga, Llampega!, una història on la protagonista busca la manera de superar la complicada situació de la separació dels seus pares.

A través de la necessitat de comunicar les seues experiències i vivències i mostrar que poden haver altres formes de superar els entrebancs, l'autor intentà transmetre als xiquets i xiquetes i també als seus pares i mares una manera diferent de plantejar les situacions quotidianes, un exemple distint al que potser troben en els seus contextos familiars en trobar-se davant d'aquesta situació.

D'aquesta manera nàixen els llibres d'aquest autor, mitjançant els quals vol fer aplegar el missatge que, encara que moltes vegades la vida es presenta amb situacions traumàtiques i complicades, es poden superar gràcies a la gent que t'envolta i estima, així com al poder de la música, la cultura, l'esport i la màgia, en la que no hem de deixar de creure més que ens fem grans, elements que ens conjuguen a través del relat enllaçant les nostres tradicions en les situacions de hui en dia.

En paraules de l'autor, Miquel Puig, "Es tracta d'una presentació especial, la qual es pot considerar més bé un espectacle. Una presentació que va enfocada tant al públic més menut com al més gran i, en la qual es combinarà la música amb rondalles, contalles i contes que estan en el substrat d'aquesta història protagonitzada per dues xiques, la xiqueta protagonista i la seua padrina, posant en valor la saviesa popular transmesa en veu femenina des de fa generacions als nostres pobles."

A la presentació participaran Dani Miquel i Almudena Francés, una magnífica contacontes. A més, l'Escola de Tabal i Dolçaina, el Grup - Orquestra del Centre Professional de Música de l'Alcúdia i la Colla La Rosca, seran els encarregats de posar la música a la presentació.

 

Noticias L'Alcúdia

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA