Logo
Imprimir esta página

Els alumnes de l'Acadèmia Intermetzzo preparen un concert benèfic contra el càncer

  • Miércoles, 19 Diciembre 2018 13:31
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

mod FILEminimizerEls alumnes de l'Acadèmia de cant Intermetzzo, situada a l'Alcúdia i dirigida pel tenor d'Alberic Rafa Sanz han organitzat un concert molt especial per al proper 21 de desembre a les 20:30 hores, a la Casa de la Cultura, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Alcúdia i a benefici de la junta local de l'Associació Espanyola contra el Càncer.

El passat mes de juny, l'Acadèmia Intermetzzo celebrava la seua primera gala benèfica que servia com a presentació de l'acadèmia i del treball dels seus alumnes. Va ser un èxit de públic i de recaptació amb un total de 2.000€ recollits per a la investigació contra el càncer.

En esta edició nadalenca han apostat per una posada en escena més professional i espectacular que de ben segur farà goig a grans i menuts. El concert constarà de dos parts, la primera protagonitzada pels musicals més famosos de Broadway, com Chicago, Moulin Rouge o Cats, i bandes sonores de la factoria Disney, com La sirenita, Frozen o El Rey León; la segona part, més lírica, comptarà amb temes d'òpera i sarsuela de grans clàssics com Puccini, Händel, Mozart o Sorozábal.

Els 23 alumnes d'esta acadèmia, de l'Alcúdia i localitats dels voltants com Carlet, Benimodo o Guadassuar, i d'altres no tan properes com Alcoi, Alacant o Madrid, i amb edats compreses entre els 8 i els 65 anys, han treballat de valent des del mes d'agost en la preparació d'este espectacle que espera omplir la Casa de la Cultura per una causa solidària. Moltes hores d'assajos, tècnica, preparació de vestuari, escenografia i coreografia, perquè a més de les impressionants veus dels alumnes d'Intermetzzo, les peces de musicals comptaran amb acompanyament coreogràfic gràcies a la col·laboració d'Ivan Oliver, professor de ball artístic.

Les entrades estan a la venda a l'Alcúdia en Acadèmia Intermetzzo, Perruqueria Carmen Martínez, Estètica Imma Sanchis Galdon i tots els dimecres de 19,30 a 20,30 en el local de l'AECC a la ludoteca.

 

Noticias Cultura L'Alcúdia

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA