Logo
Imprimir esta página

A juliol, Nits de jazz a l'Hort de Manus

  • Lunes, 01 Julio 2019 11:33
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

That Old Feeling FILEminimizerPer quart any consecutiu, les regidories de Cultura i Festes de l'ajuntament de l'Alcúdia organitzen les Nits a l'Hort de Manus, els dos primers divendres del més de juliol. Enguany la proposta torna a estar centrada en el JAZZ, amb dues formacions de la màxima qualitat.

El dia 5 de juliol, començarà amb THAT OLD FEELING, quintet que interpreta un exquisit repertori basat en la gran època de la cançó jazz, a l'estil "crooner" i la particularitat de presentar com a veu solista l'alcudià Oscar Briz. Estem parlant de cançó popular nord americana de la primera meitat del segle XX, amb autors cabdals del gènere com Cole Porter, Rodgers & Hart, Warren & Dubin, etc. i les referències interpretatives de Chet Baker, Nat King Cole, Frank Sinatra, Tony Bennet,... N'incorporen també d'altres parts del món on la influència del jazz va reverberar amb força; noms icònics de la cultura francòfona com Ives Montand i Charles Trenet i també de la brasileira, amb Antonio Carlos Jobim com a gran referent.

Amb Lucas Ibañez com a guitarrista, Felip Santandreu, baterista, Amadeu Adell, contrabaixista, Clara Juan Soler, saxofonista i Òscar Briz a la veu.

FOTO Las Vegas FILEminimizerEl segon concert, per al dia 12 de juliol, actuarà LAS VEGAS JAZZ BAND, una banda que deixa a l'audiència amb els records de quan esta famosa i emblemàtica ciutat era la capital del Show business i del swing, versionant temes de Nancy Wilson, Peggy Lee, Shirley Bassey, Lena Horne, Carol Lawrence, Eydie Gormé, Bobby Darin, Frank Sinatra, Jack Jones, Dean Martin, Mel Torme, Sammy Davis Jr. I molts més... És presentaran a l'Hort de Manus amb un septet que de vegades sona com una Big Band, amb Eva Romero, una de les millors veus de jazz de la Comunitat Valenciana, Jeff Jerolamon a la bateria, Eduard Marquina al piano, Fede Crespo, trompeta, Joan Benavent, saxo, Paco Soler trombó i Julio Fuster, contrabaix.

Com sempre, abans dels concerts, hi haurà un sopar de bracet (sobaquillo) a la fresca de l'Hort de Manus, per anar creant l'ambient adequat. El preu de l'entrada per a cadascun dels dos concerts serà de 5€ , si es compren entrades per als dos alhora el preu és de 8 €

Les entrades estaran a la venda a partir de dimarts 2 de juliol a la Casa de la Cultura, de 9:00 a 13:00h. i de 16:00 a 20:00 h.

 

Noticias Cultura L'Alcúdia

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA