Logo
Imprimir esta página

L'Alcúdia contracta a 5 persones majors de 30 anys mitjançant el programa ECOVID 2020

  • Miércoles, 13 Enero 2021 11:54
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Aquestes contractacions tindran una duració de 6 mesos i reforçaran diferents departaments municipals.

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha contractat 5 persones majors de 30 anys, mitjançant el programa ECOVID 2020, un programa de subvencions d'iniciativa Social destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys, que han perdut el seu treball a conseqüència de la conjuntura derivada per la COVID 19, en col•laboració amb les Corporacions Locals.

Mitjançant la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball (LABORA), l'Ajuntament de l'Alcúdia ha rebut una ajuda de 50.400 € destinada a la contractació de 5 persones amb la finalitat de realitzar serveis d'interés general. Aquestes contractacions tindran una duració de 6 mesos i els serveis a realitzar consistiran en la millora en l'atenció als usuaris dels serveis socials i municipals. A les millores en el departament d'informació municipal i en la seguretat en tots els esdeveniments culturals i esportius de l'Alcúdia.

 

Noticias #L'Alcúdia

La Ribera

TNR

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA