Logo
Imprimir esta página

El Ballet de Anna Mira y la asociación Peus Nus, en la Cabalgata de Reyes

  • Jueves, 03 Enero 2019 11:17
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

Peus NusSes Magestats d'Orient, en la seua arribada el dia 5 de genertant a la ciutat d'Alzira com a Polinyà, aniran, acompanyats del Ballet Anna Mira i de Peus Nus: Danses, Étniques.

L'any passat ja animaren l'arribada dels Reis Mags a Alzira, precedint amb diferents coreografies creades expresament per a l'ocasió a cadascuna de les carrosses reials: un ball oriental amb ales acompanyava a Melcior; una dansa índia a Gaspar; i una dansa africana a Baltasar. Cadascun d'ells amb huit ballarines. Quina millor companyia per a uns Reis vinguts d'orient que uns balls de caire oriental?.

La dansa és un element fonamental en tota festa. Ancestralment les corts reials van voler gaudir de les millors danses perquè sensdubte no sols eren un entreteniment sinó que a més, a través de la seua expresió artística embadalien i captivaven els sentits del públic present.P.N. 1FILEminimizer

Amb aquesta companyia, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran de la mà de l'art que representen aquestes ballarines. Peus Nus, que en altres ocasions han acompanyat l'arribada dels Reis Mags amb els seus balls a altres poblacions riberenques, en 2019 tornaran a participar de la cavalcada d'Alzira i de Polinyà ,sorprenent amb noves creacions coreogràfiques que s'armonitzaran amb músiques exòtiques.

Peus Nus: Danses del mónés una associació que té la seu a Carcaixent i estàcomposada per ballarines de diversos pobles de la Ribera, té per objecte l'estudi i la promoció de danses d'arreu del món. Participa en diferents festes i proposa espectacles de danses d'estils diversos. Algunes de les seues propostes han sigut sel.leccionades per la Diputació de València per al seu catàleg de recusos culturals.

 

Noticias Cultura Carcaixent

La Ribera

TNR

 

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA